[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.21.0″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][et_pb_row _builder_version=»4.21.0″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»4.21.0″ _module_preset=»default» global_colors_info=»{}»][et_pb_text _builder_version=»4.21.0″ _module_preset=»default» hover_enabled=»0″ global_colors_info=»{}» sticky_enabled=»0″ custom_padding=»4px|||||»]

Condicions generals d’ús

Aquest portal és de titularitat de GESTIONA, gestors esportius catalans, l’Associació Catalana d’Entitats de Gestió d’instal·lacions esportives públiques (en endavant, GESTIONA) amb CIF G65894388 i situada a Rambla de Catalunya, 81, pral., 08008, de Barcelona i telèfon 934874575 i està constituït pel lloc web associat al domini https://gestiona-associacio.cat

Tots els serveis prestats i oferts per GESTIONA es troben sotmesos a la legislació vigent.

GESTIONA declina qualsevol tipus de responsabilitat per l’accés a la pàgina web de persones físiques i/o jurídiques residents en jurisdiccions que pel motiu que sigui pugui ser contraris a la seva regulació.

Responsabilitat de GESTIONA

GESTIONA no es fa responsable ni respon de la legalitat dels altres llocs web de dels que pugui accedir-se des de el seu portal.

GESTIONA es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, amb la finalitat de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

GESTIONA no es farà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de forma directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús de dita informació. Tanmateix, tenint en compte els articles 11 i 16 de la LSSI-CE, GESTIONA es compromet a la retirada o, en el seu cas, al bloqueig, d’aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

GESTIONA tampoc es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per errades o males configuracions del software instal·lat en l’ordinador de l’intenauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o error que es produeixi qual l’usuari/a es connecti a internet. Igualment, no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.

Es comunica que qualsevol preu i/o oferta que es pugui veure en la pàgina web és orientatiu. Si l’internauta desitja saber amb exactitud el preu o la oferta, posis en contacte amb l’entitat a través del seu correu electrònic: info@gestiona-associacio.cat

Legislació aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació de les estipulacions que conformen l’avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis que presta GESTIONA serà la legislació espanyola i, quan escau, la catalana.

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els seus codis-font, així com els logotips, marques i demés signes distintius que apareixen en el mateix són de titularitat de GESTIONA i estan protegits pels corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual.

GESTIONA és propietària de tots els drets sobre el software de la publicació digital, així com dels drets de propietat intel·lectual i industrial referits als continguts del web a excepció dels drets sobre aquells productes, serveis i/o publicacions de caràcter públic o de tercers que no són propietat de la societat.

Tota la informació que es rebi en la web, com comentaris, suggeriments o idees, es consideraran cedits a GESTIONA de manera gratuïta. Per tant, no s’ha d’enviar informació que no pugui ser tractada d’aquesta manera si fos el cas.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en el portal sense el consentiment exprés de GESTIONA

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]