2.1. INFORMACIÓ DEL TITULAR

L’Associació Catalana d’entitats de Gestió d’instal·lacions esportives públiques “GESTIONA”, amb número CIF G65894388, i  domicili a Pau Vila 13-15 1º3º, Sant Cugat del Vallès 08174 és el titular del domini https://gestiona-associacio.cat/. 

El correu electrònic d’atenció és info@gestiona-associacio.cat

Recomanem llegir atentament el present avís legal i altres polítiques abans d’utilitzar la nostra plataforma i serveis.  

Qualsevol ús d’aquesta web implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquests i altres documents legals i la seva submissió a la legislació espanyola en tot moment, renunciant expressament a qualsevol altre fur.  

2.2. GARANTIES I RESPONSABILITATS 

L’Associació Catalana d’entitats de Gestió d’instal·lacions esportives públiques “GESTIONA” a través de la seva pàgina web ofereix informació sobre els seus serveis de forma genèrica. 

La persona usuària que accedeix a la pàgina web, reconeix i accepta expressament de manera voluntària, la responsabilitat de l’ús d’aquesta pàgina web i es compromet a no realitzar cap acte que pugui infringir la llei o les condicions establertes en aquests termes legals, en aquest cas podrà comportar les corresponents responsabilitats legalment establertes. 

L’Associació Catalana d’entitats de Gestió d’instal·lacions esportives públiques “GESTIONA” es reserva el dret a efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, de la seva configuració i presentació i de les condicions generals, així como d’eliminar informació o suspendre temporalment l’accessibilitat al web. 

L’Associació Catalana d’entitats de Gestió d’instal·lacions esportives públiques “GESTIONA”  no pot garantir: 

  • La inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la web o al seu contingut, ni es fa responsable de possibles problemes tècnics que es puguin produir durant la connexió a Internet. Tanmateix, no es fa responsable dels danys que es puguin derivar d’interferències, omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular de la web, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes o danys al sistema informàtic fora del control del titular de la web. 
  • L’aplicació de la seva Política de Privacitat a accessos per mitjà d’enllaços de tercers a aquesta web, ni a traves d’enllaços d’aquesta web a altres webs. Tot enllaç de tercers a aquesta web haurà de fer-se a la seva pàgina principal o d’entrada, prèvia autorització i per escrit del titular i no es podrà realitzar cap modificació, limitació ni cap tipus de manifestació sobre la web, havent d’acomplir, tanmateix, amb la resta de previsions d’aquesta normativa. En cas d’existir enllaços no supervisats per l’Associació Catalana d’entitats de Gestió d’instal·lacions esportives públiques “GESTIONA” no s’assumirà responsabilitats sobre els enllaços o continguts o conseqüències de l’ús d’aquests enllaços.

2.3. PROPIETAT INTEL·LECTUAL 

Aquesta web es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional e internacional sobre propietat intel·lectual I industrial.

Tots els continguts inclosos en la web (textos, continguts audiovisuals, codis font, disseny gràfic, signes, logos, marques, bases de dades, programes informàtics, edició, programació, compilació i altres elements i continguts necessaris per al seu funcionament) són propietat del titular de la mateixa. Els continguts que pugui contenir la web que no fossin de la seva titularitat, gaudeixen de l’autorització dels seus titulars per al seu ús i comunicació i estan protegides pels corresponents drets de propietat intel·lectual.

Qualsevol ús no autoritzat d’aquests continguts serà considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà donar lloc a conseqüències legals. La simple navegació o ús de la web no atorga en cap cas llicència o cessió total o parcial de drets sobre els drets de propietat intel·lectual, quedant expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial dels mateixos sense previ consentiment dels seus titulars

2.4. PRIVACITAT

L’Associació Catalana d’entitats de Gestió d’instal·lacions esportives públiques “GESTIONA” garanteix la confidencialitat de les dades personals que vostè faciliti a la nostra plataforma i l’aplicació de les mesures de seguretat establertes per la normativa. 

Si vol conèixer la nostra Política de Privacitat faci clic aquí