L’Associació de gestors d’instal·lacions esportives públiques de Catalunya, Gestiona Associació, anuncia el nomenament de nova Junta Directiva

Està formada per sis membres; Josep Viladot, President, que repeteix en el càrrec, Marta Rexach que és la nova vicepresidenta, Xavier Molina, secretari, Montserrat Mas, tresorera, Jordi Serra, vocal i Marcel Llordella, vocal, completen la junta. Ben aviat, serà ampliada a nou, tal com es va aprovar en l’última assemblea general.

Els principals eixos de treball del projecte GESTIONA FUTUR, tenen com a un dels objectius consolidar els seus nous espais per a compartir experiència i coneixement: Sapiens i Mercatus. Mostra d’això va ser la Segona Jornada de Bones Pràctiques celebrada al maig, on van participar 200 assistents i es van presentar 28 iniciatives.

Aprofitem per llançar un agraïment a les persones que han conformat la Junta Directiva aquest últim mandat; Alfred Tabuenca Monge, Carles Meilán, Gabriel Domingo, Paco Ruano i Salvador Cereceda. Dedicació, implicació, iniciativa, lideratge, innovació, integració, creixement, divulgació, empatia i proximitat, són alguns dels adjectius que podem dedicar a la seva feina, però ens quedem curts.

Aquests reptes que hem viscut han estat una experiència enriquidora. Per això, i amb la nova Junta Directiva, volem continuar fent costat a les entitats associades per a poder invertir en la gestió i producció de subministraments de manera més eficient i sostenible.

I continuar treballant en l’actualització del model concessional publicoprivat que tant d’èxit ha tingut a Catalunya en els últims quaranta anys i continuar teixint aliances en el sector amb la resta d’entitats i associacions professionals per a aconseguir el reconeixement que es mereix un sector amb un impacte social tan important com aquest.