Junta Directiva preparant el 2024

Gestiona, l’Associació Catalana d’Entitats de gestió d’instal·lacions esportives públiques, ha celebrat la seva Junta Directiva en la qual s’ha fet una Primera avaluació dels eixos de treball, la previsió del tancament econòmic de l’exercici 2023 i les línies d’acció previstes per l’any 2024.

Amb un especial seguiment de l’evolució d’un dels projectes més importants de l’any, el llançament de les seves plataformes MERCATUS i SAPIENS. Una plataforma digital comercial de proveïdors del sector i un espai d’intercanvi de coneixement entre els equips de les entitats associades.

Des de l’associació ens complau valorar aquest 2023 com un any molt positiu amb nombrosos reptes assolits.

Sobre Gestiona: 

Gestiona, l’Associació Catalana d’Entitats de gestió d’instal·lacions esportives públiques, té com a objectius principals la representació, defensa i promoció dels interessos dels seus membres, col·laborar en els programes de millora i formació contínua dels seus professionals i vetlla per la qualitat del servei esportiu públic i la gestió d’instal·lacions esportives. 

Associats de l’Associació GESTIONA: 

Agrupació Esportiva Bon Pastor; Aiguajoc BorrelL SL; Associació Club Lleuresport; Associació Esportiva Central; Bac de Roda Sport SL; Cet 10 Club; Club d’Esgrima Sala d’Armes Montjuïc; Club Lleuresport; Club Natació Sant Andreu; Clubs Eurofitness; Grup Egora; Consell de l’Esport Escolar de Barcelona; Duet; Esther Adroher Pérez; FC Martinenc; Federació. Cat. d’esports per a disminuïts psíquics (ACELL); Federació Catalana de Natació; Forus; Fundació Privada Claror; Fundació Poblenou 1924; Llinarsport SL; LLop – Gestió esportiva SL; Promocions Esportives Osnovi SL; POC 3 Consulting Velòdrom d’horta S.L.; Putxet Sport SL; Secretariat d’entitats Sants Host francs i la bordeta; Servei d’ensenyament i Assessorament. Esportiu; Unió de federacions esportives de Catalunya; Viding; H2o. 

Gestiona Comunicació: Virginia Cela: info@gestiona-associacio.cat – 608 944 180