Novetats dels nostres partners

BH, guanyador del premi Desing & innovation Award 2024

Amb la BH Gravelx 4.0, el fabricant basc de bicicletes mostra el que hauria de ser capaç de fer una còmoda bicicleta de gravel. L’exclusiu sistema SRS (*Smooth Riding System) de BH es basa en un punt de gir en la unió entre el tub del selló i els tirants. Això crea un disseny únic de triangle posterior que esmorteeix les vibracions, però encara proporciona prou rígides per a ascensos exigents i esprints.

Matrix Connexus Hub

Combina una única corriola ajustable amb un emmagatzematge centralitzat d’accessoris per a portar diversos entrenaments funcionals a espais reduïts i parets no utilitzades. Les estacions d’entrenament clarament definides faciliten l’inici de qualsevol persona, i un suport integrat per a dispositius permet als usuaris portar amb si els entrenaments que ells decideixin o l’entreteniment que els manté actius.

Activitats dels nostres associats

H2o Canet de Mar

Estrena les noves bicicletes de cycling amb la tecnologia que ofereix dades més precises i fiables dels entrenaments. D’aquesta manera s’aconsegueix un major control de l’activitat física i la possibilitat de connectar-se al smartphone de cada abonat.

La MARBELLA complex esportiu

Promociona la seva sala de formacions per llogar i et convida a descobrir totes les facilitats amb el nou tour virtual.

Llinarsport signa un nou contracte amb l’Ajuntament de Vic per gestionar el CEM Patí Vic

La primera fase d’obertura dels espais esportius inclou una piscina coberta, una piscina descoberta, tres pistes de pàdel, tres pistes de tenis, una pista de vòlei platja i espais complementaris.

Estrena bicicletes Stages Cycling al Claror Cartagena

Des del mes de juny, els amants del spinning a Claror Cartagena poden gaudir d’una experiència millorada gràcies a les avançades bicicletes Stages SC3 noves de la seva sala de spinning.

Novetats dels proveïdors de Mercatus

Salter FENX

Dissenyada i concebuda per a instal·lacions professionals de primer nivell, que dona resposta a usuaris exigents i atletes que realitzen entrenaments d’alta intensitat i que, a més, volen dels seus entrenaments complets. La línia FENX incorpora una consola amb pantalla tàctil gran format de 16”, i 21” per a la cinta de córrer, la qual cosa permet una lectura fàcil i còmoda de tots els paràmetres i programes.

Heliopolis, fem realitat les teves idees

Estàs perdut cada vegada que penses a buscar un regal promocional per a sorprendre els teus clients? Tens una idea al cap que no et deixa dormir? Cerques noves maneres de crear articles publicitaris o merchandisng promocional durador i efectiu? Deixa de somiar! Aquí fem realitat les teves idees, i a més t’ajudem a buscar propostes exclusives! Atreveix-te a destacar amb nosaltres personalitza el teu projecte!

Sessió de treball en línia

El proper dimarts 9 de juliol a les 12.30 h per conèixer un sistema innovador que ajuda el cos a exercir les seves funcions de manera òptima. Amb tan sols vuit minuts d’aplicació dues vegades al dia, BEMER presta una contribució a la salut individual.

Volem que la sessió sigui un èxit i gaudir de l’experiència. La sessió contemplarà:

  1. Informació sobre Bemer Group.
  2. Beneficis de dispositiu Bemer en la pràctica esportiva.
  3. Com podem millorar l’entrenament de les persones amb el dispositiu.
  4. Avantatges pels membres de GESTIONA.