JORNADA SOBRE LA NOVA LLEI DE CONTRACTES DEL SECTOR PÚBLIC I EL NOU REGLAMENT EUROPEU DE PROTECCIÓ DE DADES

El dijous 14 de desembre de 2017, Gestiona va organitzar una jornada informativa, per tots els seus associats, de les novetats legislatives previstes per aquest any 2018, en qüestió de nous contractes del sector públic i el nou reglament europeu de protecció de dades

 

La jornada ha tingut lloc al CEM Guinardó, gràcies a la col·laboració d’IGEBCN i del Futbol Club Martinenc.

La jornada, amb un notable èxit d’assistència, s´ha desenvolupat mitjançant dues ponències:

 

 

Nova Llei de Contractes del Sector Públic: novetats d’interès per als gestors d’instal·lacions esportives de titularitat municipal, a càrrec del Sr. Antonio Sala, Bufet Tornos Abogados.

 

La nova Llei de Contractes del Sector Públic – aprovada ja definitivament pel Congrés de Diputats- presenta novetats d’interès per als gestors d’instal·lacions esportives de titularitat municipal.

L’objectiu va ser exposar les novetats més rellevants de la nova Llei, preferentment des d’un punt de vista pràctic, i proporcionar als assistents informació d’interès per a les seves relacions amb l’Administració, ja sigui en fase de licitació o d’execució contractual.

 

 

Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades: la necessària adaptació dels centres esportius a un nou model de protecció de dades, a càrrec del Sr. Jordi Bacaria, Bufet Global Legal Data.

 

La publicació al Diari Oficial de la Unió Europea del Nou Reglament de protecció de dades suposa l’inici d’un període en el qual les entitats gestores dels centres esportius hauran d’adaptar els seus procediments a la normativa de protecció de dades de caràcter personal.

L’objectiu va ser exposar les novetats més destacades del Reglament Europeu i apropar-les d’una manera pràctica als associats i obtenir les pautes per adequar-se a aquest nou entorn.

 

 

Tota la documentació presentada a les ponències la podreu trobar a les secció privada dels associats.

Sense comentaris

Postejar un comentari