Èxit a la quarta edició de la Festa del Fitnes 2016!

El comissionat d’Esports, David Escudé va destacar que “amb la Festa del Fitnes vivim una experiència única de col•laboració amb tots els centres Fitnes de Barcelona”.

La zona d’estands amb oferta esportiva i serveis dels diversos centres adherits estava oberta des de les 9.30 hores, la mateixa hora a la que s’inicià el lliurament de samarretes als participants inscrits, que no van tenir cap problema per recollir-les.

A les 10.30 hores en punt, els participants varen gaudir de tot un seguit de coreografies cardioesportives, practicant algunes modalitats de fitnes, que varen anar des de la zumba fins al body combat.

L’Ajuntament de Barcelona, impulsor del projecte, ha rebut la col·laboració de diversos centres esportius, públics i privats, que ofereixen a la ciutadania múltiples opcions per a la pràctica esportiva. Aquest actiu no solament forma part d’un motor que estimula l’economia de la ciutat, sinó que també promou un estil de vida amb valors esportius i saludables.

 

 

Centres Esportius adherits:

En aquesta edició de la Festa del Fitnes els centres adherits han estat els següents: Accura Bruc, ADECAF, CEM Aiguajoc Borrell, CEM Artesania, CEM Bac de Roda, CEM Can Caralleu, CEM Can Cuyàs, CEM Can Dragó, CEM Can Felipa, CEM Can Ricart, CEM Carmel, CEM Claror, CEM Colom, CEM Cotxeres Borbó, DiR Castillejos, DiR Diagonal, DiR Gràcia, DiR Maragall, DiR Tuset, Duet Fit Bruc, Duet Fit Universitat, Duet Fit Via Augusta, CEM Estació del Nord, Eurofitness Sant Miquel, CEM Guinardó, Holmes Place Balmes, Holmes Place Urquinaona, CEM Júpiter, CEM L’Espanya Industrial, CEM La Bordeta, CEM La Mar Bella, CEM Les Corts, CEM Maresme, CEM Marítim, Metropolitan Balmes, Metropolitan Galileu, Metropolitan Gran Via, Metropolitan Las Arenas, Metropolitan Sagrada Família, CEM Nova Icària, CEM Olímpics Vall d’Hebron, CEM Parc de la Ciutadella, CEM Perill, CEM Piscina Sant Jordi, CEM Piscines Bernat Picornell, Reial Club de Polo de Barcelona, CEM Sagrada Família, CEM Sant Sebastià, CEM Sardenya, Vivagym, Yoga One DiR i Yoga One Mandri.

 

 

Una festa inclusiva amb l’Institut Guttmann

Per tal de fer la festa més inclusiva, per tant, accessible a les persones amb discapacitat, l’organització ha comptat un any més amb la col·laboració de l’Institut Guttmann. Aquesta entitat ha assessorat als monitors per la creació de coreografies amb un disseny universal que puguin fer aquelles persones amb cadira de rodes.

Al moment de la classe magistral de fitnes, dos esportistes usuaris de cadira de rodes varen compartir l’escenari amb la resta de personal tècnic dels centres esportius que dirigiran l’activitat. El públic participant usuari de cadira de rodes ha seguit les coreografies adaptades des d’una zona reservada situada davant de l’escenari.

L’Institut Guttmann, que enguany celebra 51 anys, és un referent en el tractament medicoquirúrgic i la rehabilitació integral de les persones amb una lesió medul·lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d’origen neurològic.

Save

Save

Save

Sense comentaris

Postejar un comentari